Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz z żołądków drobiowych

Gulasz z żołądków drobiowych

Autor:

Przepisów i artykułów: 2069 Ocena: 46308

Dodano:

Odsłon: 67493

:)

Składniki

  • 1/2 kg żołądków drobiowych
  • 1-2 pęczki koperku
  • 1/2 małego kubka kwaśnej śmietany
  • 2 płaskie łyżki mąki
  • Liść laurowy
  • 2-3 ziarenka ziela angielskiego
  • Vegeta
  • Sól i pieprz
3-4 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Żołądki czyścimy ,zalewamy wodą ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i 2 łyżeczki vegety. Gotujemy 2 godz. Na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wrzucamy koperek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kalirom 02 kwietnia 2017 Dobre ! czas przygotowania 60 min . w przepisie żołądki gotować dwie godziny !???? ktoś ,coś chce dodać !? :D Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń