Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gwiazdkowy przekładaniec"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Sałatę poszatkuj. Pokrój w plasterki 4 łyżki oliwek. Pomidorki podziel na ćwiartki. Obrane pieczarki pokrój w plasterki. Szynkę drobno posiekaj. Ser zetrzyj na tarce. Ugotowane na twardo jajka obierz, posiekaj. Pokrój na kawałki paprykę.
Układaj sałatę, oliwki, pomidory, pieczarki, groszek, jajka, starty żółty ser, szynkę, kawałki papryki oraz kukurydzę. Warstwy przesypuj solą i pieprzem. Ozdób majonezem i natką.
czas ok. 25 min; porcja – 250 kcal, cena 3,20 złŹródło: Świat kobiety