Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Zagotuj wodę i zaparz herbatę. Parz ja przez 3 minuty.
Gdy herbata się parzy, pokrusz w młynku lub posiekaj migdały i wsyp je do szklanek
Gorącą herbatę nalej do szklanek z migdałami, uzupełnij mlekiem. Jeśli chcesz, dopraw cukrem lub miodem. Możesz oprószyć cynamonem i chili.