Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem wołowina w roli głównej.
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 141
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1799
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 308
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 141
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1799
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 308
Składniki
Wykonanie: Mięso mielone wymieszać z dwoma cebulami drobno pokrojonymi, zmiażdżonym czosnkiem, solą, pieprzem, starymi ziemniakami ,jajkiem i wodą dokładnie wymieszać. Uformować 8 kotletów, kłaść na gorący tłuszcz, dodać 2 cebule pokrojone w plasterki i smażyć na wolnym ogniu 15 minut. W międzyczasie mieszać cebulę , obracać kotlety i dosmażyć przez następne 10 minut.