Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jaj od kur wesołych na wędzonym boczku, idealna na poranne śniadanie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Boczek wędzony kroimy w kostkę i smażymy na patelni do lekkiego zarumienienia. Na usmażone skwarki wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy jajka zaczną się ścinać mieszamy wszystkie składniki na patelni i smażymy na taką jajecznicę jaką lubimy, na więcej pod pieczone lub luźniejszą.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!