Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane

jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7294

Dodano:

Odsłon: 30627

jajka inaczej

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. na patelni rozgrzać masło dodać cebulę pokrojoną w kostkę i pieczarki starte na tarce o dużych oczkach, udusić,doprawić do smaku, wystudzić. Ugotowane jajka, obrać, przekroić na pół, wyjąć z jajek żółtka. Żółtka dodać do pieczarek, widelcem je rozgnieść i razem wymieszać. Gotowy farsz ponakładać do jajek. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetas197601 03 stycznia 2013 u mnie one muszą być na każdej imprezie, zazwyczaj jeszcze na środku każdego jajka kładę paseczek z papryki ale tym razem zapomniałam :))

22 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 03 stycznia 2013 Robię takie same na każde wielkanocne święta. Przepyszna, prosta przystawka właściwie na każdą porę roku. Przyprawiam tak jak Ty - tylko solą i pieprzem. Nie znam osoby, której takie jajka by nie smakowały. Do tego są dekoracyjne

21 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń