Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudna zupa na zimne dni, wspanialy obiad jednogarnkowy bardzo szybki i doskonaly na kolacje, przyjecie ...
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 64
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 185
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1823
Składniki
mieso pokroic w dosc gruba kostke ,obsmazyc na oleju, dodac posiekana cebule i lekko udusic,przlelac do garnka dodac czosnek, papryke, pddusic do miekkosci al dente, dodac ostra paryke, dwie puszki fasoli na koniec dodac koncentrat pomidorowy dolac tyle wody by powstala zupa, uzupelnic smietana wymieszana z odrabina maki lub oproszyc maka, lekko zagotowac i danie gotowe do podania.( mozna danie uzupelnic warzywami krojonymi mrozonymi i swieza papryka) kto skosztuje nie pozaluje.