Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do każdego dania na obiad.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Wykonanie: Kalarepki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem do smaku, następnie z kalarepką, wymieszać, oprószyć jeszcze raz pieprzem i podawać do obiadu jako surówkę.