Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do każdego dania na obiad.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 231
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 659
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 231
Składniki
Wykonanie: Kalarepki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem do smaku, następnie z kalarepką, wymieszać, oprószyć jeszcze raz pieprzem i podawać do obiadu jako surówkę.