Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna pasta kanapkowa z wędzonej makreli, czerwonej fasoli z majonezem i szczypiorkiem
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113238
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 642
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1132
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 735
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113238
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 642
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1132
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 735
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, wyjąć kręgosłup, podrobić mięso wyjmując z niego ości, przełożyć do miski. Fasolę przepłukać, odsączyć i rozgnieść widelcem na drobniejsze kawałki, dodać do ryby. Dodać jogurt, majonez, sok z cytryny i posiekany szczypiorek - całość dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.