Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiejskie jadło jest najlepsze.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52115
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 155
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52115
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 155
Składniki
Wykonanie: W garnku zagotować wodę z olejem, wsypać ryż, posolić i ugotować na sypko. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na maśle razem z pieczarkami. Kapustę ugotować na miękko, dodać ryż, pokrojoną kiełbasę, przysmażoną cebulę i pieczarki, przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką słodką. Zaciągnąć śmietaną, zagotować, posypać natką pietruszki i podawać z pieczywem lub całymi ziemniakami.