Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 120
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 199
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 502
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 272
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 120
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 199
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 502
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 272
Składniki
kapustę poszatkować, wstawić razem z pokrojonym w plastry boczkiem,listkiem,zielem,pieprzem i pokrojoną drobno cebulą. marchewkę obrać i pokroić w grube słupki,wrzucić do kapusty po 15 minutach od zagotowania pod koniec dodać zieleninę i ocet balsamiczny, pogotować chwilę.