Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna nie tylko na wigilię :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 131
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 131
Składniki
Kapustę ugotować. Cebulę obrać, pokroić i zeszklić na maśle. Grzyby namoczyć na noc po czym ugotować i pokroić w paseczki. Ziemniaki obrać i ugotować. Gdy będą miękkie, potłuc w wodzie, w której się gotowały, tak żeby zostały grudki. Do zeszklonej cebuli dodać grzyby i chwilę podsmażyć na tłuszczu. Wszystkie składniki wymieszać z kapustą. Doprawić do smaku. Smacznego