Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karp pieczony z cebulą i majerankiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Składniki
Karpia spraw, umyj, osusz, pokrój na kawałki. Oprósz ze wszystkich stron solą, pieprzem i obficie majerankiem. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Obłóż ryby. Wstaw na 2 godziny do lodówki.
Folię aluminiową lekko posmaruj olejem. Ułóż kawałki karpia, przykryj cebulą. Wstaw do nagrzanego do temp. 180°C piekarnika, piecz około 30 minut.
Przepis przysłała Izabela Jęczewska z Inowrocławia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie