Do góry

Śniadania Przepis na:

Kiwi w kakaowej pajęczynie

Kiwi w kakaowej pajęczynie

Autor:

Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 839

Dodano:

Odsłon: 13131

Pięknie wygląda i rewelacyjnie smakuje!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mieszamy mąkę z mlekiem. Dodajemy pojedynczo jajka, sól, kakao, cukier waniliowy i olej. Mieszamy dokładnie ciasto i wstawiamy do lodówki na ok.10 minut. Smażymy na gorącej! patelni wylewając łyżeczką ( albo szprycą ) dowolny wzór - pajęczynę. Smażymy z obydwu stron delikatnie obracając , by nie rozerwać naleśnika.

  2. Układamy na talerzu. Przykrywamy serkiem i pokrojonymi w plastry kiwi. Przykrywamy drugim naleśnikiem. Posypujemy cukrem pudrem!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń