Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobilam to zlosliwie ze wzgledu na kogos kto nie lubi grzybow,no i bach ta osoba zjadla wiecej niz inni,wiec chyba smakowalo,bo jak dla mnie to danie bylo super.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
pieczarki oczysc,odetnij nozki posiekaj i wydraz tak ,aby bylo miejcse na kule miesne.
mieso wymieszaj z jajkiem,bulka,przyprawami,dodaj posiekane nozki pieczarek i wyrob mieso.
pieczarki ulozyc w zaroodpornym naczyniu jezeli pieczarka nie bedzie stabilna odetnij od spodu kawalek,z miesa formowac kule i wkladac do pieczarek
calosc posypac serem zoltym podlac odrobina oliwy i zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180s 30 min,czas moze sie wydluzyc w zaleznosci od wielkosci pieczarek i miesa,do dekoracij proponuje pokrojona ukosnie dymke.