Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1565
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 345
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1565
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 345
Składniki
1. przygotować sos pomidorowy: posiekać cebulę i czosnek, poddusić na oleju, dodać koncentrat, zalać bulionem, gotować, zaprawić mąką rozrobioną w wodzie, dla większej gładkości można sos zmiksować, doprawić solą i pieprzem, 2. do mięsa dodać namoczoną bułeczkę, jajko, cebulę i przyprawy, wyrobić dokładnie, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej, obsmażyć na rumiano na oleju, włożyć do sosu, gotować ok 20 min, smacznego