Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego na ząb. Pyszne ciasteczka zaskoczą każdego swoim smakiem.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Białka ubić na sztywno.
Do piany dodawać stopniowo cukier i cukier waniliowy ciągle ubijając.
Następnie dodać mąkę i wiórki. Delikatnie wymieszać na najmniejszych obrotach.
Piekarnik rozgrzać do 140 st. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładać łyżką małe ciasteczka. Piec ok 60 min. najlepiej na termoobiegu. Życzę miłego delektowania się ciasteczkami :)