Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl można przyrządzać z różnych owoców – zarówno świeżych, jak i mrożonych. Ja akurat miałam pod ręką mrożone maliny (z własnego ogródka) więc ich użyłam. W sezonie jednak zawsze obowiązkowo dodaję świeże.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Maliny blendujemy na gładką masę, dodajemy maślankę i cukier puder (ilość uzależniona od naszych upodobań smakowych - ja dodaję dwie płaskie łyżki, a czasem jak maliny są bardzo słodkie tylko łyżeczkę). Przelewamy do szklanek i gotowe :)