Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowa pasta z jajkiem i kiełkami"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Ugotuj jajka na twardo. Odstaw do ostygnięcia, a następnie obierz i drobno pokrój. Umyj rzodkiewki, wysusz i posiekaj. Wymieszaj jajka z rzodkiewkami, kiełkami, majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj pastę jako dodatek do jasnego lub wieloziarnistego pieczywa.
Czas przygotowania: 15 minut, 80 kcal, cena porcji: ok. 1,80 zł, dla 2-3 osób.Źródło: Olivia