Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do grillowanego mięsa.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 328
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4423
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1865
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3637
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31333
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 328
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4423
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1865
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3637
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31333
Składniki
Brokuła umyć, oczyścić i podzielić na malutkie różyczki. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Na 3-4 minuty przed końcem gotowania wrzucić do makaronu brokuła i groszek. Wszystko odcedzić, zahartować zimną wodą i zostawić w durszlaku do ostygnięcia.
Paprykę przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić na drobną kostkę. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Kukurydzę odsączyć.
Jogurt wymieszać z sokiem cytrynowym, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Wymieszać ze wszystkimi składnikami sałatki. Przykryć folią spożywczą i do czasu podania na stół trzymać w lodówce. Smacznego :)