Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, ale bardzo kolorowa sałatka z tuńczykiem i dużą ilością pietruszki.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2095
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3357
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6791
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2095
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3357
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6791
Składniki
Pół szklanki ryżu ugotować na sypko, wystudzić. Dodać odsączonego tuńczyka, puszkę kukurydzy i pokrojoną drobno konserwową paprykę. Natkę pietruszki opłukać i drobno posiekać. Wszystko połączyć, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić i wyjadać:)