Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,rozpływają się w ustach,polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić wraz z twarogiem. Dodać mąkę ,napisałam orientacyjnie,bo może trzeba będzie więcej dodać,to zależy od ziemniaków. Dać jajko , sól i pieprz,wyrobić masę. Wyłożyć na podsypaną mąką stolnicę i zarobić ciasto.Podzielić na 3 -4 części,zrolować wałek i ze skosa wycinać kopytka. Wrzucać na posolony wrzątek i gotować moment do ich wypłynięcia. Polać na talerzu zrumienionym masłem Smacznego życzę!