Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety proste w przygotowaniu i bardzo dobre
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 75
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 75
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
do mięsa mielonego dodajemy namoczoną bułkę, jajko i cienko pokrojoną cebulkę, wszystko razem mieszamy
następnie dodajemy wszystkie przyprawy, doprawiając do smaku
ser kroimy w kostkę, i formując kotleciki wkładamy je do środka
kotlety smażymy na oleju z dodatkiem margaryny po kilka minut z każdej strony
smacznego:)