Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotleciki rybne

Kotleciki rybne

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 967

Dodano:

Odsłon: 7363

Pierwsze rybne kotleciki ktore smakowaly mijej corce,ona lubi ryby tylko nie w postaci kotletow,a te zjadla ze smakiem.

Składniki

  • ryba morska gotowana, 500g
  • ziemniaki, 5szt
  • maslo roztopione, 100g
  • jajko gotowane, 1
  • jajko, 1
  • marchewka gotowana, 1
  • pietruszka,koper posiekany, 1 garsc
  • sos sojowy, 1lyz
  • sos sezamowy, 1 lyz
  • sos ostrygowy, 1 lyz
  • bulka tarta, 2 lyz
  • biala bulka tarta,bread crumbs, do optaczania
  • woda
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ziemniaki ugotuj,przepusc przez praske,jajko i marchewke posiekaj,wszystkie skladniki dokladnie wymieszaj.

  2. z masy formowac okragle kotleciki,moczyc w wodzie i bulce smazyc na zloty kolor,ja podalam je z sosem grzybowym i biala kapusta wymieszana z miksem ogorkow kiszonych.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń