Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Pieczarki pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce i podsmażyć z cebulą.
Ugotowane jajka pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce. Do jaj dodać podsmażone pieczarki i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Wbić jajko i wymieszac
Uformować kotleciki i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć do zrumieniania :) Najlepiej smakuje z ryżem i sosem pieczarkowym