Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Do miski dodaj pokrojone w 2 cm kostkę kotlety, pokrojone w kostkę ogórki, odcedzoną kukurydzę, obrana i pokrojoną w drobną kostkę cebulę, poszatkowana sałatę, majonez i keczup.
Wszystko dokładnie wymieszaj i dopraw solą i pieprzem, a następnie włóż do lodówki na około 2 godziny. Smacznego !!!