Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i aromatyczne kotlety na smaczny obiad.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1597
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 97
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1597
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować z dodatkiem soli, odcedzić i zmielić. Następnie połączyć z kukurydzą, posiekaną drobno cebulą, jajkiem, bułką tartą, żurawiną i przyprawami do smaku. Dokładnie wymieszać i formować na dłoni owalne kotlety. Panierować w płatkach kukurydzianych lekko potłuczonych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron i podawać ostudzone z ketchupem.