Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wariacja na temat zwykłych kotletów, za to smak nietypowy :)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 644
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 218
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 644
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 218
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać, wyrobić wraz z przyprawami i posiekaną kolendrą. Formować kotleciki (u mnie wychodzi 8-10 sztuk). Smażyć na niewielkiej ilości tłuszczu lub zupełnie bez. Podawać z warzywkami i ziemniakami, jak kto woli :)