Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone z ryżem i pieczarkami
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
- W rondelku roztapiamy masło. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażamy. - Dodajemy pieczarki starte na tarce na drugich oczkach i smażymy do momentu odparowania wody. - po odparowaniu dodajmy sól i pieprz. - Do miski dodajemy mięso mielone, ugotowany ryż oraz podsmażone pieczarki. Mieszamy. - Dodajmy jajko, musztardę, kaszę mannę oraz przyprawy sól, pieprz, majeranek, natka pietruszki. - Mieszamy i formujemy kotlety. - Obtaczamy w bułce tartej i smażymy .