Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety wieprzowe sauté, z dodatkiem sera żółtego. Mam nadzieję, że Górale się na mnie nie obrażą czytając ten przepis.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Kotlety oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Gdy mięso jest ładnie zrumienione (upieczone) z jednej strony, odwracamy każdy kawałek i wówczas na wierzch nakładamy ser żółty i plasterki pomidora. Dopiekamy kotlety z drugiej strony. Podajemy np. z frytkami i suróweczką.
Smacznego.