Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki bardzo pyszne i zdrowe.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 152
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 152
Składniki
kalafior ugotować do miękkości i 2 jaka na twardo. Następnie blenderem zmiksować kalafior i jajka na jednolitą masę. Do przygotowanej masy dodać jajko surowe i bułke tartą do uzyskania gęstej masy. Dodać sól, pieprz, natkę pietruszki lub koperku. Kto co lubi.
Formować kotlety i smażyć na patelni.Oprócz kalafiora można dodać brokułę.