Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety z serem żółtym i selerem"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Filety z kurczaka umyj, osusz. W każdym zrób kieszeń. Mięso posyp solą i pieprzem. Pomidory pokrój w kosteczkę. Łodygi selera oczyść, potnij na kawałeczki. Czosnek przeciśnij przez praskę. Warzywa wymieszaj i przełóż do żaroodpornej formy. Posyp solą oraz pieprzem. Zioła opłucz, grubo posiekaj, wymieszaj z bułką tartą, serem i musztardą. Farsz przypraw. Napełnij nim kieszonki w mięsie. Kotlety ułóż na warzywach w formie. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200oC. Piecz około 20 minut. Gotowe danie udekoruj skórką oraz plasterkami cytryny.
50 min; Cena porcji: 3,85 zł; Porcja: 570 kcal;Źródło: Naj