Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, pełnowartościowe śniadanie, które pobudzi nas do działania od początku dnia. Twarożek ma bardzo wyrazisty smak, dzięki koziej bazie nabiałowej, intensywności przypraw i delikatnej ostrości świeżego szczypiorku.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Twaróg przekładamy do miseczki i rozgniatamy go widelcem. Szczypiorek drobno siekamy. Następnie do rozdrobnionego twarogu dodajemy około 100 ml mleka koziego, estragon, mielony kminek i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszamy, a na koniec doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego!