Do góry

Desery Przepis na:

krakersowa pychota:)

krakersowa pychota:)

Autor: gwiazda_jussi

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 15

Dodano: 31.01.2010

Odsłon: 12689

Szybkie w przygotowaniu,rozpływa się w ustach-polecam:)

Składniki

  • mąki pszennej, 2 łyżki
  • mąki zieniaczanej (czubatych), 6 łyżek
  • mleka, 1 litr
  • cukru, 3/4 szkl
  • cukier waniliowy, 1
  • wórek kokosowch, 1 torebka
  • margaryny, 1 i 1/2
  • paczki krakersow, 2
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować ze skladnikow budyn, a osobno w misce rozmiksowac margaryne,potem do niej dodawać ten zrobiony zimny budyń.Na blaszce ukladamy krakersy i nakladamy na nie polowe masy,potem znow krakersy i mase i przykrywany calość krakersami. Na gornej warstwie tez odrobine smasujemy masa i posypujemy wiorkami. mozna jesc po paru godzinach gdy krakersy namokną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

druszczyk 14 stycznia 2012 a ja do kremu dodaję jeszcze wiórki kokosowe i rafaello gotowe :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiola1100 01 lutego 2010 wygąda pycha lubię takie budyniowe mniam które na dodatek szybko sie robi,dodaje do ulubionych

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń