Do góry

Desery Przepis na:

Krakersowe

Krakersowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 1438

Dodano:

Odsłon: 18578

Smaczne, szybkie

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na wstępie zaznaczę, że jest to przepis który dostałam od pani Irenki z pracy.

  2. Bita śmietana: Śmietanę ubić wsypać cukier puder przez sitko ubijać cały czas. Żelatynę rozpuścić we wrzątku przestudzić cały czas mieszając dać łyżkę ubitej śmietany do żelatyny rozbełtać dać do śmietany wymiksować i gotowe.

  3. Masa budyniowa jest podana w moim przepisie na Karpatkę tylko daje połowę cytryny , można wcale nie dawać.

  4. UKŁADANIE: krakersy, masa budyniowa, krakersy, krówka, krakersy, bita śmietana, płatki migdałowe. Jest to przepis na dużą blachę.

  5. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń