Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią najlepsze są zupy rozgrzewające.Za oknami deszcz i zimno w sklepach można jeszcze kupić świeże warzywa,wiec czemu nie skorzystać.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 323
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 323
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w drobną kostkę. Podusić na odrobinie oliwy z oliwek,następnie dodać wywar i wino,gotować aż warzywa będą miękkie. Całość zblendować doprawić przyprawami do smaku. Na patelni uprażyć migdały. Podawać z odrobiną śmietany i prażonymi migdałami. SMACZNEGO!!!