Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krem z serkiem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso umyj, przełóż do garnka, zalej 3 l wody. Dodaj obraną i pokrojoną w paski marchewkę. Gotuj 15 minut. Dołóż pokrojone w kostkę ziemniaki i posiekaną cebulę. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
Wszystko zmiksuj przy pomocy blendera. Dodaj serek topiony. Mieszając, podgrzewaj, aż serek całkiem się rozpuści.
Do zupy dodaj pokrojone w kostkę pomidory, paprykę i bazylię. Dopraw do smaku. Przelej na talerze i podawaj na ciepło.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV