Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
witam chcialabym z Wami podzielic sie pysznym i latwym deserkim mam nadzieje ze skorzystacie z tego przepisu i czyjes podniebienie uszczesliwi smacznego:)!!!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 84
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 170
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 437
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 263
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 84
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 170
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 437
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 263
Składniki
listki zelatyny zalweamy zimna woda i odstawiamy na chwile.Smietane wlewamy do garnka oraz wsypujemy cuker dodajemy rowniez srodek laski wanilii i gotujemy.Kiedy smietana sie zagotuje odsaczamy zelatyne z wody i wrzucamy do smietany i szybko mieszamy.Do szklanek wsadzamy owce nastepnie zalwamy goraca smietana i wstawiamy do lodowki.Jak stezeje mozna jesc.naprawde polecam:)