Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca i syta zupka w chłodne dni:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Skrzydełka zagotować, odszumować i dodać marchew , cebulę i czosnek w kostkę, a seler i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubszych oczkach. Wywar przyprawiamy do smaku. Następnie dodajemy kaszę i ziemniaki drobno pokrojone w kostkę. Gdy ziemniaki będą miękkie dodajemy swojski przecier z pomidorów. Po zagotowaniu odczekać,aż zupka ostygnie i dodać śmietaną. Smacznego:)