Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Ze sredniego kurczaka usunac wszystkie kosci tak aby skóra nie zostala przecieta Napeklować kurczaka przyprawa czosnkiem i odrobina oliwy Natrzec i zostawic na jakis czas Mięso mielone wymieszac z 1 jajkiem posiekana natka pietruszki starta na drobnej tarce marchewka i namoczona wczesniej bulka doprawic dodac posiekane 2 zabki czosnku Nadziewamy kurczaka i spinamy go wykalaczkami lub poprostu zszywamy Pieczemy i.k 70-80 min w temp. 190 C