Do góry

Dania główne Przepis na:

Kurczak po chińsku

Kurczak po chińsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 58

Dodano:

Odsłon: 1261

Szybki, łatwy i nie wymagający obiad ;) Robię go zawsze gdy dopada mnie leń lub nie mam czasu.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotuj ryż. Filet pokrój na kawałki, posól. W garnku lun woku rozgrzej olej, podsmaż mięso, wrzuć mrożone warzywa, smaż razem przez 5 minut, dodaj pokrojonego ananasa, wlej sos, dodaj pół szklanki wody, gotuj 10 minut

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń