Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 70
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
masło orzechowe, sok z limonek, cukier,mleko, kolendre, sól, pieprz, mleko miksujemy na jednolity krem
pierś kroimy na kawalki obtaczamy w kurkumie, miodzie, pieprzu i soli, następnie nabijamy na patyczki i podsmażamy na mocno rozgrzanej oliwie po 3-4 minz każdej strony lub można upiec w piekarniku albo grilu.
gotowe, podajemy z sosem