Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sposób na nie tylko szybkie przygotowanie ale kurczaka, ale przede wszytskim na pysznego i zdrowego kurczaka:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Nastawić piekarnik na 200 stopni. Piersi umyć, osuszyć, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym wedle uznania. Następnie posypać je estragonem (może być zarówno suszony jak i świeży). Pokroić ząbki czosnku na plasterki i obłożyć nimi mięso. Piec w naczyniu żaroodpornym ok. 40 minut. Kurczak świetnie smakuje sam oraz z ryżem. Smacznego.