Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmieniona wersja Flaków ale zachęcam bo smakują wyśmienicie.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 319
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 113
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 319
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 113
Składniki
1. Mięso z kurczaka gotujemy w wodzie jak rosół z dodatkiem warzyw: seler, pietruszka, marchew, cebulę oraz przyprawami: Vegeta, sól. 2. Gdy udka i warzywa są już dobre wyjmujemy a do rosołu dodajemy liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, gałkę, majeranek, chili oraz zacierki i gotujemy dalej.
3. W tym czasie obieramy ze skórki mięso i drobno kroimy. 4. Warzywa ścieramy na tarce o dużych oczkach. 5. To wszystko dodajemy do rosołu.
6. Smakujemy ewentualnie jeszcze doprawiamy. 7. Zupa gotowa, smacznego.