Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 696
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 696
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Składniki
Wodę zagotuj z przyprawami. Wlej wino, ocet i ponownie zagotuj. Całość przestudź. Kurki dokładnie umyj, przelej na sitku wrzątkiem i wrzuć do lekko osolonego wrzątku.
Gotuj 20 minut. Odcedź, przelej zimną wodą i odsącz. Przełóż do słoiczków, zalej marynatą i szczelnie zamknij.Źródło: Na żywo