Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię łazanki,te powstały z tzw.odzysku.Wcześniej robiłam gołąbki,została mi kapusta,szkoda wyrzucić..więc ugotowałam do miękkości...a dalej w przepisie. Serdecznie polecam:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 192
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 628
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 192
Składniki
Makaron ugotować wg.przepisu,odcedzić. Ugotowaną kapustę odcisnąć z wody i drobno pokroić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na smalcu,wrzucić kapustę i smażyć 30min.ciągle mieszając by się nie przypaliła,do odparowania resztek wody. Osobno podsmażyć drobno pokrojony schab,wrzucić do kapusty.Na końcu dać makaron,doprawić do smaku przyprawami i zasmażyć przez 5 min.
Smacznego życzę!