Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , sycące i smaczne danie z wykorzystaniem własnych warzyw.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Fasolkę umyć, odciąć końce i każdą przekroić na 2-3 kawałki. Ugotować w wodzie z dodatkiem soli i łyżki cukru. Przelać na sicie zimną wodą .
Cebulę pokroić i "zeszklić" na oleju. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę kiełbasę oraz koncentrat pomidorowy wymieszany z wodą , oraz pokrojoną paprykę. Połączyć z ugotowaną wcześniej fasolką. Wymieszać i doprawić . Chwilę dusić na wolnym ogniu. Przed podaniem udekorować gałązką świeżego koperku.