Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z lodami smakuje najlepiej.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Kaszę mannę wsypać energicznie na gotujące się mleko z masłem cały czas mieszając – zagotować i odstawić. Jabłka obrać, zetrzeć i wymieszać z cynamonem i cukrem. Do ostudzonej kaszy wbić 2 jajka, zmiksować i układać w formie warstwami jabłka i kaszę mannę. Zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Następnie posypać cukrem waniliowym lub podać z lodami na ciepło.