Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, w moim przypadku do pracy, by zminimalizować jedzenie coraz większej ilości kanapek:)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1702
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 87
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1702
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
Łososia obsmażyłam na patelni, bo za wędzonym nie przepadam. Fasolę opłukałam pod bieżącą wodą. Jajka ugotowałam na twardo i drobno pokroiłam, tak jak cebulę i szczypiorek. Wszystkie składniki delikatnie wymieszałam dodając jogurt i musztardę. Sól w tym przypadku była zbędna, gdyż wędzony łosoś jest mocno słony. Smaczna i sycąca, polecam:)