Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Lekka sałatka ze szpinakiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 93
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 134
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 93
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 45
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 134
Składniki
Opłukać zieleninę, osuszyć. Pomidory pokroić na cząstki. Oczyszczoną paprykę pociąć w paseczki. Obrać cebulę i pokroić w talarki. wymieszać.
Ocet balsamiczny utrzeć na gładko z miodem i tabasco oraz szczyptą soli. Wcisnąć czosnek. Ucierając widelcem dodawać małe porcje oliwy. Sałatkę skropić sosem.
ok. 20 minut
Do sałatki warto podać grzanki albo paski żółtego sera obtoczone w jajku i tartej bułce i usmażone na złoto na oleju.Źródło: Twoje Imperium